NATURVÄSEN
spöken &
andra "osynliga" intelligenser

http://devor.vingar.se

HITTA DEM...

 

Devor, vättar, ledsagare, spöken och
andra osynliga väsen.
Lär dig hitta och kontakta dem!

På kursen fanns personer som kunde se dem och som kunde tala med dem. Jag var med och det var en fantastisk upplevelse. Kursen var förberedd med diverse olika naturväsen som tillfrågats  och de tyckte det var viktigt att människorna lärde känna dem och deras villkor och att de fick lära känna människorna och våra villkor. Eftersom detta var första kursen i sitt slag är det ju svårt att veta i vilken grad olika naturväsen ställer upp även om de lovat att det "fixar" sig. När olika sorters naturväsen presenterades genom berättelser och grova drag om deras uppgifter och utseende så kom det in motsvarande naturväsen i rummet på golvet framför deltagarna som satt i en stor ring. Tomtar, vättar, devor, ett såg ut som en svamp, även ett mer än 10 meter högt stortroll kom. Han fick inte plats att komma in i rummet men han stod utanför så vi fick känna hans energi. Troll och andra naturväsen har varit, lindrigt sagt, ganska ledsna och bittra över människornas beteende med naturen. De har trott att vi förstör på medveten nivå. Nu börjar vi tala om för dem att nästan alla människor verkligen är så "dumma" att de bara tror det de ser på, att de tror på sina politiker, som tror på sina vetenskapsmän, som bara tror på sådant som de instrument de själva gör kan mäta.

Vi har en fördel här uppe i Norden eftersom så stor del av oss själva eller har släktingar och vänner som bott naturnära. Många vet att slagrutan fungerar för att söka vatten, att man inte ska vistas på vattenåder, att många sett olika former av naturväsen och att det i de flesta släkter finns många som haft naturväsenkontakter på olika nivåer.

Nu har en del naturväsen börjat "prya" hos människor för att lära sig hur vi fungerar. Jag har haft med mig flera olika i bilen när jag åkt runt. Jag hämtade en gammal (ca 270 år) vätte (?) ca 6 mil från Västerås i de djupa Bergslagsskogarna och han var med mig under någon vecka, bl a till Stockholm, sedan kom en annan osv. Förhoppningen var att de skulle se och lära:

  • Hur vi använde el för att få värme och ljus och energi där vi behövde den.

  • Hur vi använde bil, buss, tåg, flyg för att kunna förflytta oss.

  • Hur vi använde telefon för att kunna kommunicera med varandra på avstånd.

  • Hur vi använde träd för att göra möbler, bygga hus, göra papper till tidningar.

  • Hur dumt vi placerade hus på fel energier, ibland stänger vi av jordens möjligheter att "andas" genom att bygga på fel platser eller dra el där. Vi bygger så att vi själva blir sjuka i onödan.

  • Grovt sett gäller väl detta: Hur nästan alla mänskliga beslut tas i politiska och industriella sammanhang. Alla organisationer har kortsiktiga mål som måste uppnås. Miljöhänsyn tar man bara om man är tvingad och då ser man till att det bara gäller sådant våra bristfälliga instrument ev kan upptäcka. Om nästa generation blir sjuka är betydelselöst. Politiker kan på sin höjd vänta med att nå sina mål under mandatperioden, annars riskerar de att inte bli omvalda. Företagsledare måste ha ekonomiskt plus väldigt snabbt, med bokföringsår är det väldigt kortsiktiga hänsyn som tas. Råkar miljöreglerna bli för hårda i ett land flyttar man tillverkningen till en annat land. Naturförstörelse är ingen kostnad för företagen.

Om ni vill veta mer om
hur man kan hitta naturväsen,
spöken, guider/ledsagare etc...
Läs gärna igenom  http://ufo.vingar.se
för de teknikerna och tipsen är generella...
Oren Lions, indianhövding och professor, har varit i Västerås och i Sverige på besök. Jag såg när han utanför vår fina lokaltidning VLT´s vackra fasad blev intervjuad av Anders H Pers. (Som förresten kör en udda - tyvärr, fler borde försöka efterlikna honom - BRA journaliststil: Han sätter sig in i ämnet, lyssnar på folk, kommer med intelligenta frågor, låter folk prata utan att bli avbrutna, har stor portion humor, gillar countrymusik, har väldigt rolig lördagsspalt i VLT: "KALLSKURET" www.kallskuret.nu osv. Sedan är det en annan sak att VLT har dåligt rykte bland många, som är för "det alternativa" i stan pga bedrövligt oförskämda reportage av journalister, som inte satt sig in i saken utan till synes bara har för avsikt att svärta ner allt som inte har vetenskaplig grund men som av empiriska erfarenheter ändå verkar fungera!) 

Oren Lions förespråkade att man skulle tänka 7 generationer framåt vid alla beslut. Vilka konsekvenser får de beslut jag tar idag. Jag är ansvarig för dem inte bara idag utan även för följderna framöver i t ex naturen. När jag lyssnade på honom hade han en stor och lång "ledsagare" med sig. När jag direkt efter intervjun satte mig i bilen för att åka till Stockholm märkte jag att en av hans mindre "ledsagare" följde med mig i bilen... Han var med mig ett par dagar under kurs och föredrag och flera såg, kände och kommunicerade med honom. Om du vill veta mer om mitt samband med indianer läs sidan "Indianer".

SNF, Svenska Naturskyddsföreningen, är mycket stolta för sin kampanj "Rädda  skogens liv!".  Det är åt rätt håll men bara en delsanning.   Skulle någon på SNF prata med naturväsen så skulle de få höra vad det är vi människor ställer till med. Ett kalhygge är ett massmord bland träd och naturväsen, något som sätter skräck även i angränsande skogar. Jämför med våra krig och massmord speciellt bland de civila, det sätter skräck i människor i stora områden för mer än en generation. I skogen tar det ca 70 år innan det är någotsånär i balans igen, och då hänger inte naturen upp sig på gamla oförrätter. Men träd & devor har minnen och erfarenheter, ju äldre desto större och viktigare för omgivningen. 
Politiker & naturväsen:
Kommer ni ihåg att det för några år sedan sändes en adventskalender "Trolltider", som hade en del naturväsenfigurer. Kyrkan har ju gjort små oskyldiga och kärleksfulla "knytt" till "oknytt" och "Pan" blev "Fan", präster har genom tiderna gjort sitt bästa för att med riter mm ta död på Moder Jords naturväsen osv. Följdriktigt fick naturligtvis KDS med Alf Svensson i spetsen "spader" över att så okristliga saker skulle visas för barnen. De protesterade högljutt. De andra partierna var inte lika vilda, men ingen sade emot. 
Jag fick ett mail men en liten underbar berättelse från en tjej i Östergötland:

En sak som hände mig i somras. Jag jobbade som vikarie i ett dagiskök. Jag hade dörren öppen för det var så fint ute, då hör jag en underbar fågelsång utanför, och går ut för att försöka få syn på fågeln. Jag ser ingen, men i samma ögonblick kommer den största fjäril jag någonsin sett flygande in genom den öppna dörren. Den glänste i en underbar blåsvart färg, och var ca. 15 cm lång och 12 cm. bred. (med vingarna) Den hade 4 vingar som satt parvis på ryggen, och jag blev rädd att den skulle skada sig, och flyga på ett fönster, eller i en varm gryta, så jag lyfte mina händer för att fösa den ut igen, och då såg jag att den hade en nästan mänsklig liten kvinnokropp! Vingslagen kändes liksom i luften, och tiden stod stilla för ett ögon blick. Jag blev liksom knäsvag, och lite rädd. Den flög ut genom dörren igen, och jag gick efter för att se vart den tog vägen ... men då var den bara borta. Vad tror du att det var Per-Uno? Den såg ut som en liten älva, och jag glömmer det aldrig. Jag är så glad att jag fick uppleva det, men undrar vad det betyder.

Jag har inte möjlighet att veta, men kan gissa med tanke på andra liknande berättelser:
Det kan ha varit så att du för tillfället råkade vara i sådan frekvens att du kunde se en del av naturväsenvärlden och att det då var ett liten väsen som uppenbarade sig för dig. Det hela var troligtvis styrt uppifrån för att du, som omedvetet (?) har fler och större förmågor än du "vill erkänna" skulle få en kärleksfull spark i baken för att komma till större insikt. Tjejen berättade också om att hon förgäves sökt bild på den "fjäril" hon såg så tydligt, så nära och med så mycket känslor.

11 september & spöken
Detta handlar bl a om en dag när vi mötte, talade med och hjälpte ca 20 spöken vidare.
Själv var jag inblandad redan i förväg, om du är nyfiken läs hur: 
11 september - min lilla roll 
MÅNADENS FAVORIT PÅ SKIVTALLRIKEN  2002-11
CHESS
PÅ SVENSKA
Har varit på Cirkus i Stockholm för första gången och sett, lyssnat, njutit av CHESS, den underbara produktionen av Benny Andersson & Björn Ulveus & Tim Rice. Härligt framförda sånger av Tommy Körberg, Helen Sjöholm, Anders Ekborg, Per Myrberg m fl. Och för mig som håller på så mycket med naturväsen, så var det ju spännande att få känna deras närvaro under föreställningen, då ett par naturväsen var 100%-igt fokuserade på att sprida ljudet maximalt bra i lokalen. Tänk vilket viktigt och bra jobb alla naturväsen gör och de flesta människor varken vet eller tackar för allt de gör. Musiken finns på en dubbel-CD, Mono Music Production, MMCD019. Tidigare hade jag redan bl a någon LP och den engelska CD´n CHESS PIECES med Elaine Paige, Barbara Dickson, Murray Head & Tommy Körberg, POLAR 532 962-2.
www.chessthemusical.com  
DRAKARNAS SKRIFT
Carina Hultqvist hade hösten 2002 en kurs "Besök i Osynliga världar" hos Jordstrålningscentrum i Stockholm. Där provade vi under helgen på lite snabb-fjärrsyn och som exempel fick jag vid besök hos en drake till mig text, som Carinas hjälplärare Jenny översatte till svenska. Draken kom även upp till oss i den stora lokal vi hade kursen i och hälsade på oss, de som inte såg (med sin "aura"-syn) kunde nästan alla känna draken med sina händer. Om du är nyfiken på deras text, passa då på när du råkar ha facit att ta det lugnt och försöka känna in texten några dagar/veckor innan du läser facit.
 Kolla den inscannade draktexten här:  DRAKTEXT

ALV-SKRIFT
Under samma kurshelg besökte vi även alverna i alvstaden i söder, Finias.
Håkan, fick en nästan runskriftsliknande text och översättning.
Klicka här om du vill se FINIAS-ALV-SKRIFT

Jenny fick text från någon annan i alv-staden Finias.
Det finns olika alver och kanske även olika dimensioner även där.
Här kan du se ALV-TEXTEN

MUSIK
Det finns väl inte mycket musik, som direkt handlar om naturväsen.
CD-skivor som bara handlar om sådant? Tipsa mig om du vet fler exempel!
Jag känner bara till en sådan artist:
Elaine Silver
www.elainesilver.com
Jag har hennes CD "Faerie Goddess", som gavs ut 1997.
VACKRA
DEVA-
TAVLOR
Målad tavla av en mycket medial konstnär,
Gabriella Morlin, med ängla- och naturväsenkontakter.

Deva vid fågelbo
De känsliga och de som kanske vet vad de ska leta efter
känner energi i devans närhet och på flera decimeters höjd ovanför tavlan.
Klicka HÄR för DEVA-VID-FÅGELBO-TAVLAN.

Vatten-deva
Det föreställer en deva,
 som arbetar med att "energisätta" vattnet.
Klicka HÄR för VATTEN-DEVA_TAVLAN

I Spanien/Barcelona finns en troligen medial konstnär,
 som handmålar linnen i original i 1 ex med bl a naturväseninspirerade motiv.
En god vän till oss fick tag på detta synnerligen fina linne.
Denna vän har bl a i Spanien träffat både stora naturväsen och UFOs.
Visst e "figuren" enormt charmig, va?

 

 

Hitta
http://devor.vingar.se/devor-hitta.htm
Böcker
http://devor.vingar.se/devor-bocker.htm
Hemsidor & Länkar
http://devor.vingar.se/devor-hemsidor.htm
Högst upp på naturväsensidan
http://devor.vingar.se 
UFO-sidan med generella tips
om hur man hittar UFOs och utomjordingar:
http://ufo.vingar.se
Jordstrålningscentrum
som har kurser om naturväsen
och andra kurser som ökar våra förmågor...
http://jordstralningscentrum.se
Högst upp på vingar.se